holistica
Home | corpul energetic | efecte medicale | tehnici | Realizarea Sinelui - LIVE !!!

fondatoarea Sahaja Yoga

Cum sa solutionam nevoia acuta a omului modern de echilibru in viata sociala actuala?
...invitatia de fata va permite aflarea solutiei deja verificata de peste 30 de ani, in peste 85 de tari, de sute si sute de mii de oameni...
Bine ati venit!

In intreaga lume exista acum tendinta de a vedea Universul ca un organism viu.
Avem acum nevoie de o medicina de sinteza care sa tina cont ca Omul, in multitudinea organelor sale, nu este decat unul si face parte integranta din Univers. Medicina noastra materialista si de analiza, studiind si decupand corpul uman in diverse sisteme organice - carora le corespund diversele specialitati - a facut sa se piarda aceasta conceptie a fiziologiei unitare.

Armonia si echilibrul functiilor psihice sunt esentiale. Scindarea mintii de corp propagata de cercetatorii clasici i-a determinat pe medici sa acorde mai multa atentie corpului uman. Dar, evident, conditia umana nu poate fi inteleasa numai prin reducerea fiintei umane la nivel molecular.

MEDICINA HOLISTICA promoveaza conceptul unei minti sanatoase intr-un corp sanatos, intr-un mediu sanatos. Astfel, boala este numai una din manifestarile dezechilibrarii organismului. Alte manifestari pot lua forma patologiei sociale si psihologice si pot persista in ciuda reprimarii simptomatologiei bolii fizice prin interventia medicala. Lumea contemporana este acum "bantuita" de o multime de boli psihosomatice.

Asa ca este de inteles orientarea sistemului medical actual spre metode alternative de terapie, spre medicina orientala, care cunosc mult mai in profunzime natura umana si cultiva mesajele spirituale.

Shri Mataji Nirmala Devi
fondatoarea
Sahaja Yoga


YOGA = UNIRE

Conectarea omului, a constiintei sale la
sursa cosmica de energie, Constiinta Universala.